ЙОГА РЕТРИЙТ - Специализиран център за детокс и отслабване Pulse Health Center

ЙОГА РЕТРИЙТ

Гранд хотел Свети Влас

Провежда се целогодишно

ЙОГА РЕТРИЙТ СПА СЕДМИЦА

Подгответе се за предстоящата зима, като стимулирате Вашата цялостна система тяло-ум-душа, чрез релаксиращ  и зареждащ YOGA RETREAT PACKAGE на брега на морето в 5 звездния хотелски комплекс Гранд Хотел Свети Влас, намиращ се в уникалния по рода си град Свети Влас.

Нашият първи по рода си пакет предлага перфектното съчетание от ежедневни йога уроци,  разходки сред красивата природа и изцяло посвещение на себе си чрез йога – медитация.

Поглезете сетивата си и се отдайте на Релакс със СПА процедурите, които се  предлагат на територията на хотела.
В нашия основен ресторант ще се насладите на изобилието от здравословно и fresh made  меню, което ще задоволи й най-претенциозния вкус.

Включете се в уникалния по рода си YOGA RETREAT PACKAGE и усетете как физическите и духовните Ви хоризонти се разширяват ден след ден.

Запиши се днес:

0700 44 600

Гранд хотел Свети Влас

5 звездно настаняване и отношение

Гарантиран резултат

100% клиентска удовлетвореност

Професионални инструктори

Най-добрите инструктори и треньори

Програма

Вечерна практика –  Йога за гръбначен стълб , релаксация и Медитация.

Сутрешна практика – Дихателна детокс програма и йога практики за детокс .

Вечерна практика  – Йога при безсъние , за  успокояването на ума и подобряване на концентрацията

Сутрешна практика – мълчалива медитация и разходка на плажа /при подходящо време/ или дзен медитация в зала . Енергизираща и зареждаща йога.

Вечерна практика – Йога за балансиране на ИН и ЯН енергиите.

Сутрешна практика – Съзерцание , осъзнаване и реализация

Вечерна практика – Практикуване на йога и осъзнаване на минало , бъдеще и настояще. Йога нидра.

Сутрешна практика – Йога с акцент върху дълбоките вътрешни мускули и тяхното активиране .

Вечерна практика – Йога и терапия на Опорно двигателен апарат.

Сутрешна практика – Йога за акцентиране върху правилна стойка в ежедневието или на работното място и правилно дишане.

Треньори

ЛЮДМИЛ КОЛАРОВ Треньор
е професионален спортист и майстор на спорта. Дипломиран йога инструктор към НСА "Васил Левски" и терапевт, изучава и практикува източни масажи и лечебни техники за подобряване, превенция и пълно възстановяване на здравето. Занимава се с йога от 25 години. Участвал в множество национални и международни йога семинари. Провеждал е редица Йога ритрийти в цяла Европа и България. Преподава корпоративна йога и има изградена система за снемане на стреса на работното място. Преподавал в редица международни компании. Има задълбочени познания по Пранаяма, Концентрация и Медитация. Преподавал йога в Национална Спортна Академия. Като преподавател по йога има опит с детокс и възстановяващи практики за работа върху проблемни зони. Има създадени собствени системи и комплекси за укрепване, за усилване и възстановяване при проблеми с гръбначния стълб, както и методи за успешно лечение на артрози в ставите.
Професионализъм
Теория
Опит
Развитие
Отношение
НЕЛИ КОЛАРОВА Треньор
е професионален спортист, дипломиран Кинезитерапевт с множество специализации и следдипломни квалификации в областта на кинезитерапията. Дипломиран Йога инструктор. Собственик на йога център. Преподавател по Лечебна и Класическа йога, ИН йога и Йога Фит. Има участие в множество семинари по йога в България и чужбина. Организира и преподава йога ритрийти в България и Европа.
Професионализъм
Теория
Опит
Развитие
Отношение

Пакетът:

Промо

Цена

495 лв. /пакет
  • 5 нощувки + храна
  • 10 тренировки
  • 2 лекции
  • 1 бр. Релаксиращ масаж на гръб за освобождаване на блокажите и мускулното напрежение.
  • 1 бр. Специален масаж на яка за елиминиране на стреса и подобряване на съня.
  • Всеки ден по 3 бр. основни и 2 бр. междинни health & fitness хранения съобразени изцяло със здравословния начин на живот и изискванията на клиентите ни.
  • Прием на натурален зелен чай.
  • Прием на зеолит – мощен антиоксидант.
  • Всеки ден по 1бр. йонна детоксикация за освобождаване на организма от натрупани тежки метали, мазнини, отпадни продукти от метаболизма, кръвоносната и лимфната система, както и активиране на дейността на клетките и тъканите.
  • Ползване на СПА Център: арома сауна, финландска сауна, солна сауна, парна баня, панорамна парна баня, шоково ведро, лакониум, релакс зона, джакузи и вътрешен АКВАТОНИЧЕН басейн, детски басейн, шоков басейн и ползване на фитнес Pulse Fitness & SPA.

Запиши се днес:

0700 44 600