Ресторанти и барове - Специализиран център за детокс и отслабване Pulse Health Center

Ресторанти и барове

Detox Ресторант

Pulse Detox ресторант е специално създаден за клиентите на нашият детокс център, за да им осигури качествена, здравословна храна с неповторим вкус и колкото е възможно повече хранителни вещества. Ние вярваме, че храната, която ядем, може да има мощен ефект върху здравето ни. Ето защо се фокусираме върху използването на сезонни съставки, на добро качество и приготвени ежедневно в кухнята ни. Алкална кухня, детокс сокове и смутита, сурови десерти, зареждащи ястия – храната тук е храната, на която може да се доверите, защото вашето здраве и благоденствие са наши приоритети и ние искаме вашият предстой при нас да е не само само здравословен но и вкусен и запомнящ се.

На територията на комплекса има още два ресторанта с вкусна традиционна и интернационална кухня – основен ресторант и ресторант ROSE.

Основен ресторант

Капацитетът на основния ресторант е 100 места и предлага богата гама от кулинарни изкушения и напитки от различни кътчета на света. Една от най-забележителните екстри на интернационалния ресторант е show cook-ът, където храната на закуска, обяд или вечеря се приготвя от нашите майстор готвачи пред очите ви.

Rose ресторант

Rose Restaurant, ще ви поднесе перфектно балансирана комбинация от вкусна храна, спираща дъха гледка към морето, нежна музика на живо и елегантен интериор. Морските деликатеси, пица&паста, барбекю, свежи салати и приготвени на място от майстор-сладкар десерти са само малка част от менюто.

Протеин бар

Протеиновият бар е предпочитано място за любителите на тренировките и здравословното хранене. Тук ще намерите специални храни и хранителни добавки на най-известните и световно утвърдени производители във фитнес индустрията.

Лоби бар

Изисканият интериор и приятната атмосфера превръщат лоби бара в идеалното място да релаксирайте с любимата си напитка и книга в ръка.