Диететика - Специализиран център за детокс и отслабване Pulse Health Center

Диететика

Консултация със специалист по здравословно хранене

Консултациите при нашите диетолози се основават на холистичния подход към здравето – разглеждат се тялото, ума и духа като едно цяло, за да може всеки ден да имаме енергия, жизненост и да се чувстваме пълноценни.

Използвайки медицински изследвания в комбинация с диететика и методи, разглеждащи емоционалното здраве на човека, ние помагаме на своите клиенти значително да подобрят здравето и качеството си на живот.

По време на престоя Ви при нас, имате включени 2 консултации – една в началото на програмата и една в края. По време на първата консултация, в зависимост от програмата, нашите клиенти преминават през обсъждане на минало и настоящо здравословно състояние, очаквания от програмата и определяне на здравословни показатели чрез най-подходящите за всеки изследвания. При нужда се назначават супер храни и добавки и на база на тази консултация се извеждат персоналните различия за всеки по време на различните програми.

В края на престоя при нас, програмите приключват с повторни замервания или изседвания, за да се проследи ефективността от процедурите и назначи следващо лечение или персонален хранителен режим.

Докато сте при нас нашите диетолози, лекари и терапевти са на разположение да проследяват процесите и да Ви ръководят.

Изготвяне на индивидуален диетичен хранителен режим

По време на нашите 7-дневен детокс пакет и 14-дневна програма за отслабване, всеки получава персонални хранителени режими, които да следва след края на програмата, в зависимост от нуждите на тялото и начина на живот на човека.

Ние вярваме, че всеки човек е биохимично различен и затова прилагаме индивидуален подход към всеки. Измервайки мускулна маса, мазнини в тялото, хидратация и калориен прием, ние имаме възмоност за изготвяне на точен калориен прием, необходим за ежедневните Ви нужди. Нашите режими вземат под внимание и индивидуалните предпочитания на всеки за определени храни и резултати от тест за хранителна нетолерантност, който се извършва на място в клиниката.