За нас - Специализиран център за детокс и отслабване Pulse Health Center

Pulse Health Center

Pulse Health Center е специализиран клиничен център,  плод на дългогодишни проучвания и работа в сферата на диететиката, детокса и отслабването, в който екип специалисти се грижи за постигането на индивидуалните цели на всеки клиент.

Хелт клиниката разполага с медицински кабинети със специализирана апаратура за диагностика и лечение, 5-звездна луксозна хотелска база за настаняване на брега на морето, фитнес клуб от веригата Pulse Fitness за провеждане на спортни занимания, голям спа център с многообразие от съоръжения и басейни, зали за семинари с гост-лектори, специализирани детокс ресторанти и още много екстри.

Локализирана на самия бряг на морето, в курорта Свети Влас, клиниката предоставя уникално съчетание между чист планински въздух и обогатен с йодни йони морски бриз. Атмосферата в комплекса е релаксираща и предразполага към  пълно възстановяване на тялото и постигането на максималното ниво на физическо и умствено благосъстояние.

PULSE HEALTH CENTER е клиника от ново поколение, която гарантира резултати на своите клиенти, независимо дали те имат нужда от  успешно и трайно редуциране на теглото, цялостно детоксикиране на организма или просто искат да релаксират качествено чрез анти-стрес и анти-ейдж тепрапии за ревитализация, от които всеки от нас има нужда.

Нашите услуги

Диагностика

Нашите специалисти ще ви направят прецизни изследвания с последно поколение уреди за диагностика и анализ на състоянието на организма. Научете повече

Процедури

Pulse Health Center предлага богата гама индивидуални и групови процедури за детокс, отслабване и ревитализация. Научете повече

Диететика

Запознайте се с нашия екип диетолози и лекари, които ще изготвят за вас персонализиран хранителен режим с гарантирани резултати. Научете повече

Масажи

Оставете се в ръцете на опитните ни спа терапвети, които ще се погрижат за вашата пълна релаксация и възстановяване. Научете повече

Свети Влас и региона

В подножието на южните склонове на Стара планина на 35км от Бургас се намира един от най-атрактивните черноморски курорти – Свети Влас. Той заема северната част на залива, в непосредствена близост до Слънчев бряг и Несебър и е едно от най-старите селища в Несебърска община.

През 1963 г. е Свети Влас е обявен за курорт със специфични климатични особености. Местоположението му обуславя уникално съчетание между море и планина и е основното предимство на курорта заради комбинацията от чист планински въздух и обогатен с йодни йони морски бриз, който е изключително полезен при профилактика и лечение на заболявания на дихателните органи. Природните му дадености имат мощно целебно климатично въздействие върху бронхиалната астма и други неспецифични белодробни заболявания.

Средната температура на водата през летните месеци е около 26 С, а средната температура на въздуха + 27С. Това прави курорта идеално място, както за забавление и туризъм, така и за релаксиращ отдих и рехабилитация. Той е начална точка за местните екопътеки от туристическата мрежа в региона на източна Стара планина.

Селището е оснвано от древните траки през 2 век под названието Лариса. През 14 век приема името на Свети Влас – покровител на търговците, лечител и животновъд. Свети Влас е почитан светец и от източноправославната и от католическата църква. В околностите на селището са били разположени още 4 манастира, а Нос Робинзон е любимо място за разходка и пикник на морския бряг.

В Свети Влас се намира и най-голямото яхтено пристанище в България, открито през 2007 г.

Туристически забележителности

Преход по суша и вода